GJESTER OG FOREDRAGSHOLDERE 2021

Dora_Thorhallsdottir

DORA THORHALLSDOTTIR

Årets konferansier er gründer, relasjonsterapeut, komiker og inspirator for å skape bedre relasjoner. Hun har gjort suksess med kritikerroste soloshow som «Det var ikke sånn det skulle bli» og «Familiegreier».

Tor Haugnes

TOR HAUGNES

Rektor i Neste Steg Norge åpner med et fremoverskuende tilbakeblikk: Fem år går fort – hva med de neste 39?

hege-hidle-aaser

HEGE HIDLE AASER

I samarbeid med SINTEF har Linstow gått inn i et unikt forskningsprosjekt for å skape gode, tilpassede bygg og nærmiljøer som oppleves som gode og attraktive. Erfaringer fra utvidelsen av Romerike Helsebygg i Lillestrøm inngår i prosjektet.

erling-dokk-holm

ERLING DOKK HOLM

Dagens byutvikling er allerede gammeldags. Om ti år har vi helt andre idealer.

elnar-remi-holmen

ELNAR REMI HOLMEN

Adm. dir i BRUS som er Bodøregionens Utviklingsselskap. 40 større bedrifter står bak BRUS. De vil utvikle lønnsomme arbeidsplasser gjennom et samarbeid med lokalpolitikerne om urban industri og framtidens næringsliv.

heidi-bareksten

HEIDI BAREKSTEN

Da pandemien satte en stopper for vinturer til Italia, Frankrike, Spania og Portugal, ble Heidi Bareksten tvunget til å tenke nytt. Hun har nå utviklet konseptet «Smaken av Lillestrøm».

henning-laurdisen

HENNING LAURIDSEN

Adm. dir i Eiendom Norge. Nordmenn er på flyttefot. Hvilke utviklingstrekk har flyttestrømmen – og hva kjennetegner de attraktive bostedene?

rolness

KJETIL ROLNESS

Med sitt skarpe skråblikk tar samfunnsdebattanten, sosiologen, musikeren og skribenten for seg norsk merkevarebygging. Er vi verdensmestre i å bygge luftslott?

Ina Engh Franzen

INA ENGH FRANZÉN

Ved hjelp av energiløsninger «Inspirert av framtida» vil Akershus Energi bidra til at regionen skal nå sine klimamål gjennom elektrifisering.

kjell-ivar

KJELL OLAV A. MALDUM

Adm. dir i Infinitum – har opprettet nye, bærekraftige arbeidsplasser. Tidligere ble 500 millioner panteflasker hvert år sendt til Sverige for å omdannes til plastpellets og resirkuleres til nye flasker. Nå gjøres dette i et helt nytt resirkuleringsanlegg på Heia.

torgeir-skyttermoen-portrett-2017

TORGEIR SKYTTERMOEN

Bærekraftige innovasjoner krever smidige prosjekter, eksperimentering, involvering og samarbeid. Da kommer tradisjonell prosjektstyring til kort, påpeker Skyttermoen, som er faglig leder for School of Management ved OsloMet. Han har undervist i prosjektledelse i over 20 år.

Robert 1

ROBERT LAURITSEN

LSKs daglige leder vil gi et innblikk i sportsklubbens nye samarbeid med BDO: «Action Now – LSK er mer enn en fotballklubb»

Erik Hammer_CEO

ERIK HAMMER

Snøbyen – en ny bydel og destinasjon – fra idé til virkelighet. Bærekraftig byutvikling for et aktivt næringsliv, innovasjon og inspirasjon.

Øystein Mæland

ØYSTEIN MÆLAND

Utviklingsplaner og kompetansebehov – framtidsvyer fra Ahus, regionens største arbeidsplass.

FESTMIDDAG

Etter konferansen blir det vorspiel på Nitja og Kvartal 1 før vi trekker tilbake til Kultursenteret og kveldens festmiddag og jubileumskonsert med Ingrid Bjørnov

ingridbjornov

INGRID BJØRNOV

Vår allsidige og folkekjære gledesspreder vil bidra til å gjøre jubileumsmiddagen til en fest!

HOVEDARRANGØR

SAMARBEIDSPARTNERE

SLM logo
Smart Elektro logo
Scandic logo