Louise Fuchs

HVORFOR INNOVASJON BEGYNNER MED DEG!

Louise Fuchs snakker om hvordan digitalisering handler om mennesker – og deler noen av sine spennende erfaringer fra www.kolonial.no, som gjør spennende grep.

Last ned presentasjon

Stortingspresident Tone Wilhelmsen Trøen

LILLESTRØMREGIONEN – VEKST OG UTVIKLING

Stortingspresident Tone Wilhelmsen Trøen kommer til Lillestrømkonferansen for å snakke om Lillestrømregionens betydning og hvordan politikere kan legge til rette for vekst og utvikling.

Last ned presentasjon

LILLESTRØM? HVEM BRYR SEG??

Er Lillestrøm noe mer enn fotball, hornmusikk – og Martins? Hva kan innbyggere, politikere og næringsliv gjøre for å styrke Lillestrøms omdømme og sikre fortsatt vekst og etablering?

Siviløkonom og kommunikasjonsrådgiver Bård Hammervold (TRY) har mer enn 20 års erfaring med omdømme- og merkevarebygging, heier på LSK, bor på Kjeller og er litt mer enn gjennomsnittlig interessert i hvordan den nye kommunen skal lykkes med å posisjonere seg.

Last ned presentasjon

INNOVASJON I PRAKSIS

Det snakkes mye om innovasjon, men hva er det egentlig? Sjur Dagestad er innovasjonsprofessoren som aldri har lært om innovasjon ved skolebenken. Han har gjort det – i praksis. Han vil ta oss med på en rundreise innen innovasjon. Her er det bare å glede seg!

Last ned presentasjon

Skedsmo kommunes arkitektur og byutviklingspris 2019

Arkitektur- og byutviklingspris

Skedsmo kommunes Arkitektur- og byutviklingspris deles i år ut på Lillestrømkonferansen.

Prisen kan gis til enkeltpersoner, bedrifter, institusjoner, foreninger eller andre som har bidratt til å høyne kvaliteten av arkitektur, bygnings- og utemiljø og byutvikling i Skedsmo. Vinnerprosjektet skal ha vist forståelse for god byggeskikk, omtanke for egenart og miljøverdi, likeså bidratt til vakkert miljø i og/eller omkring anlegget.

innovasjonscamp lyspære

Innovasjonscamp – FINALE

Lillestrømkonferansen har gitt Lillestrøm videregående skole i oppgave å gjennomføre en innovasjonscamp, i samarbeid med Ungt entreprenørskap. De to beste forslagene presenteres på konferansen. Meld deg på for å høre hva de unge mener byen trenger!

Last ned presentasjon

Vinnerbidraget lilleSTRØM: Last ned presentasjon