Programmet før 2017 kommer i løpet av kort tid!

Program 2016

10:00 ANITA ORLUND – «Osloregionens mest attraktive by»

10:20 JAN LUDVIG ANDREASSEN – «Dropp Majorstua – velg Lillestrøm»

11:00 MIKAEL GENBERG – «Kreativitet, mot og lidenskap»

12:00 Lunsj

13:00 MARIT BREIVIK – «Team som metode for å skape resultat»

14:00 ALV SKOGSTAD AAMO – «Lillestrøm må bli mer by»

14:45 Pause

15:15 «Framtida fra en myk sofa». Debatt ved Magne Storedal (RB)

16:00 TOR HAUGNES – «Dømt til vekst og velstand?»

17:00 Konferansen avsluttes

17:00 Middagsbuffet (avsluttes kl. 19:00)


Mikael-Genberg

Mikael Genberg

Kreativitet, mot og lidenskap

Ikke vær redd. Det umulige er mulig. I hvert fall om man skal tro kunstneren, gründeren og innovatøren Mikael Genberg. Mikael er mannen som forhandler med NASA om en hytte på månen.

 

Marit-Breivik

Marit Breivik

TEAM SOM METODE FOR Å SKAPE RESULTAT

Landslagstrener for Håndballjentene i 15 år med 13 mesterskapsmedaljer i perioden 1994 – 2008. Hun er nå sommeridrettssjef i Olympiatoppen pluss Coach for lagspillidrettene fotball, håndball og sandvolleyball. Verdibasert ledelse og personlig forpliktelse til det å nå felles mål, er avgjørende viktig i Marits lederskap.

 


Jan Ludvig Andreassen

LILLESTRØMREGIONEN SOM VEKSTIMPULS I NORGES SYV MAGRE ÅR

Jan L. Andreassen er Sjeføkonom i Eika Gruppen, en allianse av 74 sparebanker i Norge. Jan har lang fartstid i norsk finans, og er samfunnsøkonom fra Universitet i Oslo (1988). Han deltar mye i den samfunnsøkonomiske debatt og blogger på jansblogg.eika.no

 


Tor Haugnes

UMULIGHETER OG MULIGHETER

Lillestrøm er en attraktiv stasjonsby, et knutepunkt for en region og “dømt” til vekst og velstand. Er vi klar for en slik utvikling? Er det en god ide?

 


Alv Skogstad Aamo

HVORDAN LAGE MER BY UT AV LILLESTRØM?

Arkitekt og urbanist Alv Skogstad Aamo, partner i DARK arkitekter vil presentere noen av resultatene fra en undersøkelse gjennomført for KMD om «boligprosjekters betydning for byliv» med case-studies fra større norske byer. Avslutningsvis vil Skogstad Aamo vise hvordan DARK i utformingen av byrom, passasjer, arealmiks og – utnyttelse skal sikre at dagens «svarte hull» i Lillestrøm sentrum – «Meierikvartalet» – vil gjenoppstå som et attraktivt og vitalt tilskudd til Lillestrøms urbanisering.


Anita Orlund

LILLESTRØM – THE BEST LOCATION IN OSLO

Anita Orlund har som tidligere ordfører i Skedsmo kommune opparbeidet seg et stort nettverk både innenfor offentlig forvaltning og det private næringsliv. Dette gjelder så vel regionalt som nasjonalt.
Hun har lang og bred erfaring fra næringsliv og organisasjonsliv og har også jobbet som lærer på videregående skole. Anita Orlund har i de siste 3 årene vært administrerende direktør i Kunnskapsbyen Lillestrøm.

 

Fullstendig program legges ut så snart det er klart.